Live Cooking
Ostatni taki weekendowy poranek w stylu OT.WARTEJ – z dala od miejskiego zgiełku, wśród nadwarciańskiej natury, przy stole pełnym smaków. Tym razem nasze śniadanie to coś więcej niż posiłek – to prawdziwa uczta.
W ten weekend śniadanie zaserwujemy w formie bufetu, a każdy gość weźmie udział w losowaniu upominku od Anny Orskiej i Restauracji OT.WARTA
Ten upominek to idealne zwieńczenie sezonu śniadań w OT.WARTEJ – gdzie każdy szczegół jest przemyślany, a każda chwila wyjątkowa.
Co znajdzie się na naszym bufetowym stole?
Na ciepło:
kiełbaski/ parówki cielęce
omlety
jajecznica ze szczypiorkiem
falafel z bobu z sosem ziołowym
Na zimno:
sery
wędliny
owoce filetowane
sałata z sosem winegret
twaróg ze szczypiorkiem
pasta jajeczna
pasty vege: hummus z burakiem i pasta z dyni
jajka na twardo z majonezem i ze szczypiorkiem
łosoś wędzony
Pieczywo
croissant
chleb żytni
bagietka pszenna
mini bułeczki
chałka
chleb tostowy
Na słodko
jogurt
granola
konfitury
miód
sos czekoladowy
gofry
drożdżówka z serem/ owocami
Napoje
kawa czarna
cappuccino
herbata czarna
lemoniada cytrynowa
Dołącz do nas na to jedyne w swoim rodzaju śniadanie, gdzie smaki, sztuka i natura spotykają się w jednym miejscu.
Liczba miejsc ograniczona.
Cena biletu: 99 zł/ os
Dzieci do 7. roku życia mają zapewniony bezpłatny wstęp na wydarzenie.
Po zakupie biletu zachęcamy do kontaktu z restauracją w celu rezerwacji stolika.